У Львівській області у Червонограді суд засудив чоловіка,котрий розповсюджував у мережі Інтернет відеоролики порнографічного характеру

У Львівській області у Червонограді суд засудив чоловіка,котрий розповсюджував у мережі Інтернет відеоролики порнографічного характеру

21.02.15 08:35 0 641
Зловмисник у одній з соціальних мереж розмістив декілька відеороликів порнографічного характеру, але невдовзі його протиправні дії викрили Червоноградські правоохоронці.

Працівники Червоноградського міського відділу міліції викрили 28-річного зловмисника, котрий в мережі Інтернет розмістив декілька відеороликів порнографічного характеру на свій сторінці у соціальній мережі.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Під час судового засідання чоловік свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Червоноградський міський суд призначив йому покарання вигляді штрафу в розмірі 1700 гривен.

«З початку цього року, ми вже виявили сім фактів розповсюдження порнографії у соціальній мережі», - розповів начальник сектору боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Червоноградського МВ капітан міліції Валентин Романовський.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: У Луцьку заходи з нагоди ...

КОМЕНТАРІ