Закарпаття: міліція розшукує негідників,які скоїли на Іршавщині крадіжку церковного дзвону

Закарпаття: міліція розшукує негідників,які скоїли на Іршавщині крадіжку церковного дзвону

21.02.15 14:06 0 645
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від священика римо-католицького храму із села Лисичево про те, що невідомі особи скоїли крадіжку великого церковного дзвона.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка даний злочин задокументувала.

Як з′ясувалося, у селі Лисичево проводяться будівельні роботи у новому римо-католицькому храмі. Священик і сам щодня разом із будівельниками тут працює. І от, вийшовши в обідню пору на подвір′я, він звернув увагу на те, що з дзвіниці зник найбільший з трьох дзвонів. Після цього він звернувся до правоохоронців.

Викрадений дзвін виготовлений із сплаву срібла, бронзи та латуні, вагою понад 150 кг.. Виготовили його в Польщі під замовлення у 1994 році.

Правоохоронці проводять заходи по встановленню зловмисників, у яких піднялась рука на церковне майно. Відомості про дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Якщо вам відома будь-яка інформація про можливе місце знаходження викраденого церковного дзвона, або осіб, які причетні до цього зухвалого злочину, просимо зателефонувати за номерами: 102 або 067-793-62-16. Конфіденційність та анонімність гарантуємо.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: На Хмельниччині добігає ...

КОМЕНТАРІ