Буковинські міліціонери викрили трьох товаришів,котрі обкрадали магазини та кафе

Буковинські міліціонери викрили трьох товаришів,котрі обкрадали магазини та кафе

21.02.15 12:38 0 743
Хлопці двічі «обчистили» дві крамниці та кафетерій на суму понад 37 тисяч гривень. Їхню злочинну діяльність припинили працівники Вижницького райвідділу міліції.

Троє приватних підприємців звернулися до правоохоронців та повідомили, що із їх двох магазинів та кафе у селі Чорногузи невідомі викрали продукти харчування, спиртні та слабоалкогольні напої, тютюнові вироби, кондитерську продукцію та картки поповнення рахунків мобільного телефонну. Збитки потерпілі оцінили у суму понад 37 тисяч гривень.

За словами заступника начальника Вижницького райвідділу міліції Олександра Кисилиці, крали майно зловмисники пізньої ночі, щоб їх ніхто не помітив. До приміщень проникали шляхом пошкодження дверей, вікон та навіть через горище. Зухвалі зловмисники настільки були впевнені у своїй безкарності, що на місце злочину поверталися двічі.

Аби викрити зловмисників, співробітники карного розшуку райвідділу міліції провели низку заходів. У результаті оперативники знайшли крадіїв. Ними виявилися троє місцевих мешканців, одному з яких 17 років, двом іншим 14 років.

Юнаки товаришували, двоє із них навчалися в одному класі сільської школи. Неповнолітні характеризуються негативно, до того ж вони перебувають на обліках у кримінальній міліції у справах дітей. Відомо, що батьки одного із зловмисників перебувають за кордоном.

Хлопці зізналися правоохоронцям у скоєних крадіжках. Частину краденого повернули, іншу частину за їхніми словами вжили самі.

Наразі відомо про шість фактів скоєння крадіжок, за кожним відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі строком до шести років.

Крім цього, перевіряється причетність неповнолітніх зловмисників до скоєння аналогічних злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ