Підведено підсумки роботи Управління пенсійного фонду України у м. Луцьку за 2014 рік

Підведено підсумки роботи Управління пенсійного фонду України у м. Луцьку за 2014 рік

21.02.15 10:26 0 664
У залі засідань міської ради відбулася колегія Управління пенсійного фонду України у м. Луцьку. Перший заступник начальника управління Андрій Буй поінформував присутніх про результати роботи у 2014 році. Він зупинився на основних показниках. За його словами, заборгованість по платежах становить більше восьми мільйонів гривень. П'ять мільйонів гривень боргують підприємства, що перебувають у стадії банкрутства. Зокрема, це “Волтекс”, “Луцьккондитер”, Завод будівельних конструкцій тощо.

Андрій Буй зауважив, що на постійному контролі перебуває питання сплати внесків до пенсійного фонду комунальними підприємствами.

Крім того, за його словами, значна увага приділяється питанню легалізації виплати заробітної плати. Це додаткові надходження до пенсійного фонду.

Ведеться активна робота з громадянами. За різного роду консультаціями до пенсійного фонду звернулося близько 30 тисяч громадян з питань призначення пенсій, індексації пенсії,переходу на інший вид пенсії тощо.

Під час заходу було зауважено, що більше 38 тисяч громадян отримують пенсії за віком. Середній розмір виплат становить 1524 грн.

Крім того, станом на 1 січня 2015 року було зареєстровано 303 особи, які переселилися з тимчасово окупованих територій.

Заступник начальника головного управління пенсійного фонду у Волинській області Андрій Романчук подякував колективу правління пенсійного фонду України у м. Луцьку за роботу. Він наголосив, що Волинь є однією з кращих в Україні за темпами росту фонду оплати праці. За його словами, нині всі стоять напередодні серйозних перетворень у сфері пенсійного забезпечення.

Наголосив Андрій Романчук й на найближчих планах у роботі. Зокрема, планують провести цифрування пенсійних справ, впровадження електронного документообігу тощо.

У свою чергу, заступник міського голови Тарас Яковлев також подякував присутнім за роботу. Він зауважив, що нині у країні складна ситуація. Підприємцям нелегко вести бізнес. За його словами, необхідно усім сподіватися на стабілізацію ситуації та настання миру у нашій країні.

Тарас Яковлев зауважив, що важливим завданням для працівників пенсійного фонду є забезпечення виплати пенсій та збору внесків.

Заступник міського голови зауважив, що хорошою ідеєю є впровадження електронного документообігу та цифрування справ. За його словами, це дасть можливість оптимізувати роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові загинув водій
Наступна новина: В Луцьку відбувся турнір з ...

КОМЕНТАРІ