Луцьк: у Лучеську «День Клубу»

Луцьк: у Лучеську «День Клубу»

21.02.15 11:33 0 795
В останні тижні зими настали погожі та весняні дні. Стало пригрівати сонечко, збільшилися дні, а з ними побільшало і дітей в клубах за місцем проживання Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Спеціаліст центру Наталія Зінь в клубі «Лучеськ» (вул. Декабристів, 23) разом із своїми вихованцями та волонтерами регулярно організовує і проводить змагання, товариські зустрічі, конкурси, рухливі ігри, а також спортивно-розважальні дні клубу.

«День Клубу» був проведений як маленьке свято. У програму входили цікаві конкурси, товариські зустрічі з шашок і шахів. Дівчата складали картинки з пазлів, малюки будували фігурки з кубиків. Любителі тенісу обмінювались досвідом і навчались грати в теніс під керівництвом ветерана-волонтера Юрія Івлічева. Інша група дітей розважалась на подвір'ї клубу. Вони стрибали із скакалкою, крутили гімнастичні обручі, грали в ігри з м'ячем, а на спортивному майданчику з штучним покриттям точились дворові баталії з міні-футболу. Змагання пройшли організовано, цікаво і в дружній спортивній боротьбі. Було весело...

По тому були проведені змагання з дартсу, які є популярними серед дітей мікрорайону.

«День Клубу» закінчився підведенням підсумків конкурсу малюнків та товариських зустрічей з тенісу настільного серед дітей старшої групи.

Велику допомогу в організації та суддівстві надавали діти-активісти клубу: Богдан Яковчук, Андрій Борисюк і Юрій Соболєв.

Переможці і всі учасники змагань отримали солодкі подарунки. Настрій був святковий.

По завершенні заходів всі дружно спілкувались і пили чай з солодощами.

Після активно проведеного дозвілля, діти старшого віку надали допомогу активістам «Автомайдану» у загрузці одягу та продуктів харчування в автомобіль, який вирушав на схід України в зону АТО. Всі знають, і розуміють це діти клубу, що їх допомога і підтримка дуже потрібна українським воїнам в цей важкий час для нашої країни.

Такі заходи зближують дітей, привчають до дисципліни і поваги одне до одного. Де є дисципліна і повага — там є дружній спортивний колектив.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ