В Луцьку відбувся турнір з настільного хокею

В Луцьку відбувся турнір з настільного хокею

21.02.15 10:32 0 724
19 лютого в клубі «Біла тура» (вул. Будівельників, 11) Луцьким міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було організовано і проведено турнір з настільного хокею серед дітей клубів за місцем проживання. В змаганнях взяли участь юнаки та дівчата 2001 року народження і молодші.

Впродовж змагань учасники з неабияким завзяттям прагнули показати себе найвправнішими в настільних хокейних баталіях.

Змагання проходили за олімпійською системою, тому потребували високої концентрації уваги, точної координації рухів та наполегливості. Настільний хокей гра дуже динамічна. За 5 хвилин ігрового часу ситуація на полі міняється з блискавичною швидкістю.

За підсумками запеклої боротьби серед дівчат найвправнішими хокеїстками стали: Валерія Блаженчук (клуб «Атлет») — І місце, Олена Лебедєва (клуб «Лучеськ») - ІІ місце, Софія Палаєвська (клуб «Лучеськ») - ІІІ місце.

Серед юнаків І місце посів Андрій Філіпов (клуб «Одісей»). Другим став Дмитро Миронюк (клуб «Стріла»), а третю сходинку виборов Іван Потапчук (клуб «Одісей»).

Переможці та призери отримали дипломи та солодкі подарунки від міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», а всі учасники турніру незабутні емоції від перемог та невдач.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ