У Рівненській області працівники Держслужби з НС врятували рибалку,що провалився під лід

У Рівненській області працівники Держслужби з НС врятували рибалку,що провалився під лід

21.02.15 11:53 0 686
20 лютого о 13:04 до Служби порятунку за номером «101» від випадкових перехожих надійшло повідомлення, що на водоймі в смт. Гоща людина провалилася під лід. На місце події негайно виїхав черговий караул 16-ї державної пожежно-рятувальної частини на чолі із виконуючим обов’язки начальника підрозділу капітаном служби цивільного захисту Юрієм Цалцалко.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники побачили, що на відстані близько 15 метрів від берега у воді борсається чоловік. Виявилося, що потерпілим є завзятий рибалка 56-річний інвалід І-ї групи, який пересувається лише за допомогою інвалідного візка. На щастя, глибина водойми у тому місці становила лише півметра, проте самостійно вибратися з льодяної пастки чоловік, що був прив’язаний до візка, не міг.

За вказівкою капітана Цалцалка рятувальники за допомогою пожежної мотузки та рятувальних драбин обережно дістали рибалку з води та оперативно перенесли його на берег. Не виявивши у врятованого травм, співробітники Держслужби з НС допомогли 56-річному чоловікові дістатися додому.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині до 8 років ...

КОМЕНТАРІ