Волинська область: працівники ДСНС провели об’єктові навчання на деревообробному підприємстві

Волинська область: працівники ДСНС провели об’єктові навчання на деревообробному підприємстві

21.02.15 14:22 0 686
19 лютого співробітники Рожищенського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели навчання для працівників деревообробного підприємства ТзОВ «Цунамі», що знаходиться на вулиці Селянській, 48, у місті Рожище.

На об’єкті виготовляють паливні гранули, займаються переробкою деревини, на складах знаходиться значна кількість горючих матеріалів. Тож для відпрацювання алгоритму дій персоналу під час виникнення небезпеки організовано евакуацію людей зі складських приміщень будівлі, ліквідовано умовну пожежу, проведено теоретичну підготовку для працівників підприємства.

Представники добровільних пожежних формувань власноруч попрактикувались у гасінні вогню порошковими та вуглекислотними вогнегасниками. Кожен мав змогу відчути себе у ролі працівника Служби порятунку «101» та спробувати самостійно загасити полум’я.

«Ми часто проводимо подібні навчання, завдяки яким працівники підприємств можуть зважено діяти на випадок виникнення надзвичайної ситуації, адже від швидкості реагування та першочергових дій залежить подальший розвиток ліквідації пожежі», – зауважив головний інспектор Рожищенського РВ У ДСНС України у Волинській області капітан служби цивільного захисту Михайло Салов.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ