Хмельницька область: протягом доби вогнеборці ліквідували 3 пожежі,на яких виявлені тіла 2 загиблих

Хмельницька область: протягом доби вогнеборці ліквідували 3 пожежі,на яких виявлені тіла 2 загиблих

21.02.15 15:41 0 602
19 лютого о 22:24 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янець-Подільський надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні на вул. Центральна в с. Вербка. Зателефонували місцеві мешканці, які побачили вогонь на даху сусідської господарчої будівлі.

Завдяки оперативним діям рятувальників, які прибули до місця події, пожежа була локалізована о 22:50, ліквідована о 22:54. Вогнем знищено покриття на площі 60 кв. м.

Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Під час ліквідації пожежі вогнеборцям вдалося врятувати приміщення споруди, а також запобігти розповсюдженню вогню на поруч розташованих житловий будинок. Нещасних випадків не було.

Того ж дня, о 22:43 спалахнуло в літній кухні у с. Садове Чемеровецького району. На місце події швидко прибув державний пожежно-рятувальний підрозділ із смт. Чемерівці, а також місцева пожежна команда с. Зарічанка.

До приїзду вогнеборців пожежу локалізували місцеві мешканці. Вогнем пошкоджено ліжко. За попередньою інформацією причиною загоряння стало куріння у ліжку 53-річного сина домовласниці, тіло якого виявлено на місці пожежі.

20 лютого виникла пожежа в літній кухні у с. Жердя Чемеровецького району. О 07:48 до Служби порятунку «101» зателефонували сусіди та повідомили про пожежу.

До місця виклику прибули працівники ДСНС та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Жердя. Спільними зусиллями пожежу площею 18 кв. м локалізували о 08:27, ліквідували о 08:37.

Із-за сильного задимлення рятувальники працювали в засобах захисту органів дихання. Під час ліквідації пожежі в приміщенні вогнеборці виявили бездиханне тіло 91-річної власниці. Вогнем знищено покриття будівлі, речі домашнього вжитку.

Можлива причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ