В Рівному КАТП 1728 продовжує співпрацю з Four paws

В Рівному КАТП 1728 продовжує співпрацю з Four paws

21.02.15 15:09 0 672
На запрошення громадської організації „Під Егідою” 17 лютого 2015 року м. Рівне відвідала координатор проектів по Україні від міжнародної організації „Чотири лапи” (Four paws) Олександра Лисчишина.

Метою її візиту було обговорення деталей проведення в цьому році благодійного проекту по масовій стерилізації безпритульних тварин. Враховуючи те, що попередній проект в 2014 році пройшов успішно - за 3 тижні команда ветеринарів простерилізувала 235 безпритульних тварин, міський голова Рівного Володимир Хомко розпорядився знову подати заявку міжнародній організації „Чотири лапи” на включення м. Рівне до переліку міст задіяних в Програмі 2015 року.

Пані Олександра зустрілася із в.о. голови міської ради Андрієм Грещуком, заступником міського голови Олексієм Хмилецьким та керівником управління житлово-комунального господарства Ярославом Сахнюком. Були розглянуті організаційні питання, зокрема можливість залучення до проведення стерилізації місцевих ветеринарних лікарів.

Організація „Чотири лапи” планує знову укласти угоду з КАТП 1728, що є необхідною умовою для здійснення проекту. Особливістю цьогорічного спільного з Рівненською міською радою проекту є також проведення заходів просвітницького характеру за участю міського управління освіти.

Розпочати роботу з врахуванням кліматичних умов заплановано в березні-квітні 2015 року.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівський виш заснував ...
Наступна новина: Заступник голови ...

КОМЕНТАРІ