У Рівненській області до спільної справи приєдналися і березнівські правоохоронці

У Рівненській області до спільної справи приєдналися і березнівські правоохоронці

21.02.15 14:32 0 669
Працівники Березнівського райвідділу, за власної ініціативи, приєдналися до збору допомоги, яку організували волонтери для земляків, що зараз беруть участь у проведенні АТО на території Донецької області.

Перед від'їздом до наших земляків, які захищають цілісність України в східних регіонах держави, на зустріч з начальником Березнівської міліції запросили жителя Березне 49-річного Сергія, який пішов в зону АТО добровольцем та неодноразово був на передовій і брав участь у боях. Йому і передали всю зібрану допомогу, а це теплі носки,засоби індивідуальної гігієни, набір інструментів для автомобіля, якого там бракувало, та дрель.

Осторонь не залишився жоден правоохоронець. Працівники міліції, не роздумуючи, погодилися допомогти. Кожен прагнув зробити свій внесок у спільну справу і таким чином підтримати тих, хто зараз несе службу на передовій, – розповів начальник Березнівського РВ УМВС в області Олег Середа. – Хоча і наші колеги з райвідділу теж перебувають у зоні АТО, але ми всі люди, і допомога в такий не легкий час потрібна всім, тому, сподіваємося, що все необхідне, що ми зібрали, стане у пригоді бійцям.

На завершення зустрічі керівник районного відділу міліції побажав бійцям повернутися додому живими та здоровими. Сергій у свою чергу подякував всім небайдужим правоохоронцям, які долучились до акції.

Світлана Бойчура

Березнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у двох ...

КОМЕНТАРІ