В Ужгороді працівники ДСО спіймали викрадача грошей з банкомата

В Ужгороді працівники ДСО спіймали викрадача грошей з банкомата

21.02.15 09:04 0 577
* Завдяки тривожній сигналізації та оперативності працівників ДСО було припинено крадіжку коштів з банкомата, розташованого на території залізничного вокзалу.

О 5.17 на пульт централізованого спостереження УДСО області надійшов сигнал «Тривога» з банкомату, що перебуває під охороною ДСО. На місце події – у приміщення на території залізничного вокзалу м.Ужгорода негайно було направлено групу затримання.

Через три хвилини після отримання тривожного сигналу працівники ДСО прибули до приміщення, в якому знаходиться банкомат, і виявили там зловмисника. Чоловік саме розбирав банкомат, щоб дістатися до грошей. До приїзду правоохоронців він встиг ломом пошкодити корпус та розбити монітор банкомату.

Зловмисника негайно було затримано та застосовано до нього спецзасіб – наручники. Лом як речовий доказ правоохоронці вилучили.

Зловмисником виявився житель Свалявського району. Для подальшого з'ясування обставин злочину та винесення відповідного процесуального рішення його разом з речовими доказами було передано працівникам Ужгородського УМВС України на Львівській залізниці. Наразі за даним фактом триває слідство.

Інформація УДСО при УМВС Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України вкотре ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ