У Рівненській області тренінги сільськогосподарської тематики популярні серед безробітних

У Рівненській області тренінги сільськогосподарської тематики популярні серед безробітних

21.02.15 13:30 0 633
Тематичні тренінги для безробітних, які проживають у сільській місцевості, провели 18 лютого в Сарненському районному центрі зайнятості.

Сільські безробітні з цікавістю сприйняли інформацію, яка звучала на тренінгах «Безпечні методи боротьби з шкідниками і хворобами рослин» та «1000 кг картоплі з сотки – це можливо» за участю представника компанії «Імідж-Партнер» Олега Кутя. Такі тренінги дуже актуальні для сільських мешканців, адже кожен із них має своє присадибне господарство, а картопля на Поліссі – основний сільськогосподарський продукт.

Присутнім цікаво було отримати нові знання щодо технологій вирощування картоплі за принципами органічного землеробства, опанувати нові прийоми агротехніки. Тренер поділився власним досвідом застосування особливої технології вирощування картоплі і засобів боротьби із шкідниками, що насамперед зацікавило учасників. Селяни отримали практичні поради щодо збільшення урожайності сільськогосподарських культур та підвищення їх якості, одержали компетентні відповіді на свої запитання про ведення сільського господарства в сучасних умовах.

Тренінги сільськогосподарського напряму мають великий успіх серед безробітних, адже не тільки сільські жителі, а й мешканці міста в теперішній непростий час займаються вирощуванням агропродукції на своїх земельних ділянках.

Учасники заходу отримали в подарунок роздаткові матеріали, за якими можна вдосконалити власний досвід і використати на практиці для ведення сільськогосподарських робіт.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ