Волинський свободівець отримав церковну відзнаку від Патріарха Філарета

Волинський свободівець отримав церковну відзнаку від Патріарха Філарета

21.02.15 17:09 0 631
19 лютого 2015 року Патріарх Київський і всієї Русі України Філарет нагородив церковною відзнакою – медаллю "За жертовність і любов до України" голову Володимир-Волинської міської організації ВО "Свобода", керівнику Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська, депутата Володимир-Волинської міської ради Сергія Кобу.

Високу церковну відзнаку Сергію Кобі вручив священик собору Різдва Христового УПЦ Київського патріархату отець Ігор Бігун. Цього ж дня аналогічну відзнаку отримала і депутат Володимир-Волинської міської ради Віра Чайковська-Тарликова.

"Я щиро вдячний, що мій скромний внесок в українську справу, моя допомога українському війську отримала таке високе визнання. Вважаю, що ця нагорода – не лише мені, а й усім моїм побратимам, кожному волинянину, хто під час Революції гідності та в теперішні дні війни допомагає і відстоює незалежність України. Як керівник Волинського гуманітарного комітету забезпечення війська, щиро дякую нашій Церкві в особі митрополита Луцького та Волинського Михаїла, а також кожному волинянину, завдяки яким ми зібрали та відправили на передову в зону бойових дій уже більше 200 тонн гуманітарного вантажу на суму майже5 мільйонів гривень", – зауважив Сергій Коба.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ