Влада Ужгорода хоче розпродати майно громади на аукціоні

Влада Ужгорода хоче розпродати майно громади на аукціоні

21.02.15 17:59 0 803
19 лютого 2015 року на черговій сесії міськради представники влади Ужгорода заявили, що хочуть розпродати з аукціону 78 майнових одиниць міста. Під натиском громади проєкт рішення було відправлено на доопрацювання.

Громада міста обурена таким рішенням міської влади та виступила категорично проти розбазарювання міського майна. "Повернувшись на посаду міського голови, Ви, Вікторе Володимировичу, пообіцяли ужгородцям не відчужувати майно міста!" – нагадав міському голові громадський активіст Юрій Світлик. "Лише п'яниці розпродають останнє з хати. Хороший господар знає, як своє майно до ладу довесті", – пролунав аргумент ужгородця у сесійній залі. Варто наголосити на мізерній ціні, яка мала "наповнити" б'юджет у наслідок аукціону – 25 млн грн за 78 об'єктів, що явно вказує на те, що покупці визначені заздалегідь.

"Ми не дозволимо розкрадати власність громади, будемо боротись за стратегічно важливі для міста об'єкти всіма можливими способами. Якщо такі грубі порушення закону ігноруватиме прокуратура – звертатимемось до люстрацій них комітетів", – заявив голова Ужгородської міської організації ВО "Свобода" Томаш Лелекач.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: Під час обстрілу у районі ...

КОМЕНТАРІ