В УМВС Житомирщини відзначили учасників бойових дій

В УМВС Житомирщини відзначили учасників бойових дій

21.02.15 17:21 0 663
В обласному Управління внутрішніх справ ветерани, пенсіонери та нинішні працівники міліції – учасники бойових дій отримали нагороди. Почесні грамоти, подяки, цінні подарунки та чергові спеціальні звання правоохоронцям вручив очільник регіонального підрозділу.

Вітали ветеранів, пенсіонерів та нинішніх міліціонерів-захисників у залі колегій УМВС за участі керівників територіальних відділів та галузевих служб обласного Управління.

Звертаючись до присутніх, т.в.о. начальника УМВС Григорій Полковніков відзначив невидимий, але міцний зв'язок ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ - учасників бойових дій на території інших держав з нинішнім поколінням правоохоронців, які виконують бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції уже на українській землі.

- Мужність, честь та гідність, проявлені вами в умовах несення служби в Афганістані та інших країнах, є прикладом для нас, - наголосив керівник Управління, вручаючи нагороди. – Нинішні правоохоронці проходять життєвий та професійний гарт, виконуючи свій службовий та громадянський обов'язок, фактично, на неоголошеній війні.

Окрім Почесних грамот від Житомирських обласної державної адміністрації та обласної ради та Подяк від Житомирського міськвиконкому для ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ правоохоронці-учасники антитерористичної операції також отримали чергові спеціальні звання.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ