Село Котюжани,що на Вінниччині,виграло конкурс «Бібліотека - суспільство: відкритий простір»

Село Котюжани,що на Вінниччині,виграло конкурс «Бібліотека - суспільство: відкритий простір»

21.02.15 09:29 0 725
Село Котюжани Мурованокуриловецького району, що на Вінниччині виграло конкурс «Бібліотека - суспільство: відкритий простір».

Фінансову підтримку у втілення умов конкурсу надали фонд «Монсанто» та всеукраїнська громадська організація «Українська бібліотечна асоціація».

Згідно проекту, котюжанська бібліотека 2015 рік зустріла вже з новою комп'ютерною та офісною технікою, а користувачі бібліотеки отримали безкоштовний доступ в Інтернет. Також проектом передбачено поповнення бібліотечних фондів книгами і періодичними виданнями.

Сільські бібліотекарі пройшли перший тренінг, де хто лише навчився, а хто удосконалив свої навички користування комп'ютерною технікою, ефективного використання інформаційних ресурсів та сервісів Інтернету. Тренінг проходив у Києві на базі Головного тренінгового центру для бібліотекарів.

А загалом, такий цивілізаційний стрибок для сільських книголюбів став можливим завдяки підтримці Єврорегіону «Дністер». Це прикордонна співпраця Вінниччини та шести районів (Дондушень, Окніца, Резіна, Сорока, Флорешт, Шолданешт) республіки Молдова. З часу його створення – 2012 року - чимало громадських ініціатив Вінницької області отримали фінансову підтримку від Міжнародних банків.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ