Подарункові сертифікати до 8 березня від Olegasphoto

Подарункові сертифікати до 8 березня від Olegasphoto

21.02.15 12:35 0 1223
Ви не знаєте, що подарувати жінці на восьме березня?
Кожен рік мільйони чоловіків стикаються із проблемою обрання подарунка до жіночого свята. Бажання подарити щось корисне, романтичне, неординарне та несподіване робить пошук подарунку досить непростою справою. Але ця проблема дуже легко вирішається, адже студія фотографії Olegasphoto пропонує унікальну пропозицію:


сертифікати на фотосесії

Завдяки такій послузі ви зможете зробити приємний подарунок, що залишить гарні спогади у вигляді якісних професійних фотографій. Фотосесія - це завжди море емоцій. Практично усі жінки люблять фотографуватись. Гарні професійні знимки тільки підкреслюють жіночу красу и піднімать настрій усім, хто їх переглядає. Така послуга, як подарунковий сертифікат є дуже доцільною у випадках, коли є бажання зробити жінці приємне.

Як замовити сертифікат?
Для цього достатньо зайти у розділ контакти на сайті olegasphoto.com.ua і зателефонувати фотографові. Або ви можете звернутися до нього через соціальні мережі або електрону пошту.
Стартова ціна на таку послугу складає 500грн.

Що входить у стартовий пакет?
Ви отримуєте:
  • фотосесію у студії протягом 1 години, або ж фотосесію на природі протягом 1,5 годин
  • загальну художню обробку усіх знимків
  • детальну обробку кращих 5 фото
  • запис ваших фото на диск

Чому саме Olegasphoto?
Olegasphoto - фотомайстерня із багаторічним досвідом, та величезним креативним, та професійним потенціалом. Толькі від Олегасфото ви отримаєте найвищу якість за адекватними цінами. Портфоліо та приклади фотосесій можно переглянути на сайті фотографа. Також на сайті ви можете почитати відгуки клієнтів щодо попереднього досвіду замовлень, що є дуже корисним для впевненності у якісті та гарантій обслуговування.

У вигляді подарункового сертифіката ви також можете замивити:
  • фотосесію love story
  • весільну фотозйомку
  • фотозйомку портфоліо
  • створення слайд шоу
  • друк фотокниги
  • та інші цікаві фотопослуги

Окрім фотозйомки ви також маєте можливість скористатися такою послугою, як створення відеокліпів. Даже цікавою є послуга створення відео Love story. Спеціально задля вас розроблюється сценарій, прописюється сюжет майбутнього відео, проводиться зйомка та монтаж матеріалу. У результаті ви отримуєте професійний видео ролік тривалістю 3-4 мінути, що красиво відображую ваші романтичні стосунки. Така послуга також може бути оформлена у вигляді подарункового сертифікату, яки ви зможете презентувати власній дівчині.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Вінничина: на базі ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ