Усі зусилля цього річ будуть спрямовані на підтримку України,дітей-сиріт та дітей,які постраждали внаслідок воєнних дій (+фото)

Усі зусилля цього річ будуть спрямовані на підтримку України,дітей-сиріт та дітей,які постраждали внаслідок воєнних дій (+фото)

22.02.15 15:21 0 722
Зазначила голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова під час презентації цьогорічного соціального проекту «Дефіле по життю», що традиційно відбуватиметься за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та благодійного проекту «Колискова для майбутнього», який реалізовуватимуть БФ «Без кордонів» та ГО «Розвиток. Розвиток».

Як зазначила Ірина Борзова: «У зв'язку із трагічними подіями, які відбуваються у нашій країні протягом останнього часу, громадська організація «Розвиток.Розвиток» прийняла рішення змінити формат проекту «Дефіле по життю», відмовившись від святкової програми на користь суспільно корисної справи. Адже три роки поспіль за підтримки управління сім'ї, молоді та спорту ОДА до Міжнародного жіночого ми організовувала соціальний проект «Дефіле по життю», головною ідеєю якого було об'єднання жінок різного статусу, професій та віку в реалізації протягом місця 12 соціально-благодійних проектів. А традиційним завершенням проекту був світський раут з показом мод від вінницьких дизайнерів, в ролі моделей виступали учасниці проекту.Однак в цьому році ми категорично відмовились від організації розважальних, світських заходів в рамках “Дефіле по життю” та направила свої зусилля на об'єднання громадських організацій, благодійних фондів, бізнесу, творчих студій в реалізації з 8 лютого по 8 березня 12 соціально-благодійних проектів. Усі зусилля цього річ будуть спрямовані на підтримку України, дітей-сиріт та дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій. Адже я вважаю, що весна настане в душі кожної жінки, коли прийде мир на нашу землю».

У свою чергу Олена Павлова, керівник проекту «Колискова для майбутнього» розповіла, щоданий проект реалізується за підтримки Швейцарського бюро співробітництва, а в організації благодійного заходу, що відбудеться 2 березня допомагатиме ГО «Розвиток. Розвиток». Розповідаючи про мету проекту «Колискова для майбутнього» Олена Павлова зауважила: «Ми намагалися об'єднати за допомогою добрих речей та за допомогою культури, краси, дитячої творчості ту країну, яку зараз роз'єднує війна. Даний проект триватиме рік, в різних містах. Під час реалізації проекту відбуватиметься випуск диску з колисковими у виконанні чоловіків. Ми зараз маємо вже перший диск в Одесі, записаний різними мовами. Це колискові 12 народів, а виконали їх чоловіки - татусі». Диск буде презентовано у Вінниці на благодійному заході який відбудеться 2 березня у театрі ім. М. Садовського о 18:00».

На брифінгу були представлені більшість проектів, з якими вінничани та гості міста зможуть познайомитись безпосередньо на благодійному заході

Вінничан запрошують приєднатись до благодійного заходу, тим самим допомогти дітям. Запрошення можна придбати в касі театру. Ціна квитка від 50 до 100 гривень. Всі кошти підуть на потреби дітей, що постраждали внаслідок військових дій.

Учасників АТО запрошують разом з родинами відвідати захід безкоштовно.

Організатори також наголосили, що спеціальною гостей свята стане заслужена артистка України, Герой України – Ніна Матвієнко.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студенство Вінниччині ...
Наступна новина: На Хмельниччині до 8 років ...

КОМЕНТАРІ