рятувальники прийняли участь у зустрічі жителів Сходу України,котрі проживають на Рівненщині

рятувальники прийняли участь у зустрічі жителів Сходу України,котрі проживають на Рівненщині

22.02.15 18:00 0 741
21 лютого у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася зустріч жителів Донецької та Луганської областей, які тимчасово проживають на Рівненщині.

На зустріч були запрошені юристи, представники центру зайнятості, міграційної служби, соціального захисту населення, психологи, волонтери, рятувальники під керівництвом заступника начальника Головного управління ДСНС області підполковника служби цивільного захисту Олександр Мохрика.

Основна мета зустрічі полягала в тому, щоб люди, які були вимушені покинути райони проведення АТО змогли зустрітися та познайомитися, поділитися своїми проблемами та досягненнями.

Присутніх детально проінформували про усі зміни в законодавчій базі, щодо соціального захисту. Разом з тим, громадяни отримати вичерпні відповіді з питань розселення, медичного обслуговування, навчання та виховання дітей у дошкільних та шкільних навчальних закладах, працевлаштування та відновлення втрачених документів.

В свою чергу голова Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання вимушено переміщених осіб «Україна – моя сім’я»» Борис Пасичнюк подякував запрошеним гостям за корисну інформацію та всебічну допомогу у вирішенні проблемних питань.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сімейну суперечку ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ