На Волині правоохоронці оперативно встановили чоловіків,які "обчистили" чужий підвал

На Волині правоохоронці оперативно встановили чоловіків,які "обчистили" чужий підвал

22.02.15 09:07 0 618
У результаті оперативної роботи викрадені продукти повернуті власниці.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від місцевої жительки. Жінка повідомила правоохоронцям про крадіжку продуктів харчування з її підвального приміщення. Зловмисники завдали їй збитків на 700 гривень.

Оперативно зреагувавши на повідомлення, працівники сектору дільничних інспекторів міліції з метою встановлення особи, причетної до крадіжки, перевірили раніше судимих осіб та місця збору криміногенного елементу.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами за «гарячими слідами» працівники міліції встановили причетність до скоєного злочину 22-річного раніше судимого за вчинення крадіжок місцевого жителя та його 30-річного «напарника».

Встановлено, що зловмисники проникли в підвальне приміщення шляхом зриву навісного замка.

За вказаним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікам загрожує по шість років позбавлення волі. Викрадені продукти повернуті власниці.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС

України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие есть способы ...
Наступна новина: Бутик-отель SPA под Киевом

КОМЕНТАРІ