В Ужгороді міліціонери оперативно розшукали злодійкуватого таксиста

В Ужгороді міліціонери оперативно розшукали злодійкуватого таксиста

22.02.15 11:50 0 703
Ужгородські міліціонери впіймали таксиста, який вкрав банківську картку пасажира під час виконання замовлення.

Днями, за допомогою до міліціонерів м. Ужгорода звернувся 52-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що водій таксі виманив у нього банківську картку, зняв гроші, однак картку так і не повернув.

Завдяки професійним діям працівників карного розшуку Ужгородського міськвідділу, ця крадіжка була розкрита за гарячими слідами. Крадієм виявився 42-річний ужгородець.

В той вечір потерпілий вийшов на вулицю, зупинив перше вільне таксі та поїхав додому. По дорозі вирішив зняти гроші з своєї банківської картки. Зупинившись біля банкомату по вул.Гагаріна, чоловік попросив водія таксі допомогти йому зняти гроші з рахунку, так як зовсім нічого не тямить у новітніх технологіях. Таксист гроші з рахунку зняв, віддав їх пасажиру, проте саму картку не повернув... Далі відвіз пасажира додому й поспіхом поїхав до найближчого банкомату, де зняв з банківської картки ужгородця гроші в сумі 2700 гривень.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: Водій та ...
Наступна новина: Закарпаття: за вказівкою ...

КОМЕНТАРІ