На Хмельниччині зловмиснику не вдалося приховати від правоохоронців свою вину у загибелі людини

На Хмельниччині зловмиснику не вдалося приховати від правоохоронців свою вину у загибелі людини

22.02.15 18:47 0 722
Висновок експерта показав, що потерпілий помер не своєю смертю — причиною стало проникаюче кульове поранення відділу аорти серця.

Події розгорталися в одному із сіл Хмельницького району. Того вечора 34-річний підозрюваний і 39-річний потерпілий відпочивали в одній компанії на дачі у спільного знайомого. У руки захмелілим чоловікам потрапила пневматична рушниця. Чому підозрюваний вистрілив, з'ясує слідство. Він стверджує, що не знав, що рушниця заряджена.

Та на момент скоєння злочину у приміщенні літньої кухні, де сталося вбивство, нікого більше не було, і зловмисник вирішив скористатися цим. Оскільки видимих слідів та крові на потерпілому не було, він сказав, що чоловікові просто стало погано і закликав товаришів допомогти йому. Потерпілого намагалися привести до тями, та коли на виклик приїхав лікар, він уже був мертвий.

Та висновок судмедексперта розставив все на свої місця — причиною смерті потерпілого стало проникаюче кульове поранення відділу аорти серця.

Наразі зловмисник перебуває під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідчі дії в рамках кримінального провадження тривають.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Головні тенденції на ринку ...

КОМЕНТАРІ