На Хмельниччині до 8 років позбавлення волі засуджено чоловіка,який до смерті побив інваліда

На Хмельниччині до 8 років позбавлення волі засуджено чоловіка,який до смерті побив інваліда

22.02.15 15:37 0 698
Трагедія сталася на початку серпня 2014 року в одному із сіл Віньковецького району. На лаві підсудних опинився 30-річний чоловік, який позбавив життя 51-річного односельчанина, інваліда ІІ групи.

Незважаючи на велику різницю у віці, між чоловіками постійно виникали конфлікти. От і того вечора обоє відпочивали у місцевому кафе. Знову щось не поділили і взялися з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Опонентів розійняли товариші.

Пізніше вони ще кілька разів ставали «у спаринг» на вулиці. Зрозуміло, що сили були нерівними, адже старший чоловік хворів на серце і мав ІІ групу інвалідності. Тож тільки він зайшов у власну квартиру, як впав на долівку без свідомості. У такому стані його виявила дружина. Жінка одразу викликала «швидку», але лікарі уже нічим не змогли зарадити – чоловік помер на місці.

Медики діагностували внутрішньочерепні ушкодження у вигляді гострої субдуральної гематоми, крововиливи в м'які мозкові оболонки, синці та забійні рани в ділянці обличчя та ще ряд важких травм, що і стали причиною смерті.

Стосовно підозрюваного було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України.

Нещодавно Віньковецький районний суд розглянув матеріали провадження і засудив обвинуваченого до 8 років позбавлення волі та сплати більше 60 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди потерпілим.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Усі зусилля цього річ ...
Наступна новина: На Вінничині майже кілограм ...

КОМЕНТАРІ