На Хмельниччині працівники ДАІ впродовж доби розшукали винуватця ДТП,який важко покалічив 38-річну жінку і зник з місця події

На Хмельниччині працівники ДАІ впродовж доби розшукали винуватця ДТП,який важко покалічив 38-річну жінку і зник з місця події

22.02.15 09:55 0 654
Жінку з численними переломами і забоями доправили до лікарні, а 26-річний молодик через добу після скоєння ДТП уже давав свідчення у Полонському райвідділі міліції.

18 лютого близько пів на десяту вечора до Полонського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в райцентрі на привокзальній площі невідомий автомобіль здійснив наїзд на 38-річну місцеву жительку, після чого зник з місця події, а жінку з численними переломами та забоями залишив на дорозі.

До пошуків втікача було задіяно максимальну кількість особового складу Державтоінспекції, і вже через добу плідна праця інспекторів дала результат. В одному із гаражів було виявлено автомобіль «ВАЗ-21099» з пошкодженнями, характерними для ДТП.

Як виявилось, винуватцем дорожньо-транспортної пригоди став 26-річний житель Полонного. Підозрюваний пояснює, що після наїзду на жінку товариші, які були з ним в салоні автомобіля, порадили йому залишити місце події, що він і зробив.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Але той факт, що водій залишив травмовану жінку без надання допомоги, обов'язково стане обтяжуючою обставиною.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Нагадуємо порядок ...

КОМЕНТАРІ