В Житомирській області чуднівські правоохоронці розшукують автомобільного злодія

В Житомирській області чуднівські правоохоронці розшукують автомобільного злодія

22.02.15 14:07 0 650
До Чуднівського РВ УМВС звернувся 39-річний житель с. Вільшанки, повідомивши про крадіжку зі свого автомобіля. Міліціонери встановили особу злодія. Тривають слідчо-оперативні заходи, направлені на встановлення його місцеперебування.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції з'ясували, що близько 15 години у райцентрі з автомобіля заявника невідомим викрадено гроші в сумі 1 тисячі гривень.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та розпочато кримінальне провадження.

Нині особу можливого злодія встановлено, тривають розшукові заходи, направлені на встановлення його місцеперебування.

Тим часом правоохоронці застерігають власників автомобілів: залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Об'єктами зазвичай стають автомобілі, які господарі залишають у дворах будинків та на пустих вулицях.

Шановні автовласники! Не забувайте подбати про безпеку свого майна. У прешу чергу, про надійне місцезнаходження авто на час вашої навіть нетривалої відсутності. Користуйтесь послугами охоронюваних автостоянок. Обладнайте транспортний засіб надійними протиугінними пристроями. А ще не залишайте в салоні автомобіля цінні речі та значні суми грошей. Особливо на видному місці. Пам'ятайте, що більшість спонтанних крадіжок скоюється саме через те, що автовласники самі провокують зловмисника.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: телефонне шахрайство. ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ