На Вінничині майже кілограм канабіса вилучили міліціонери у жителя Оратівського району

На Вінничині майже кілограм канабіса вилучили міліціонери у жителя Оратівського району

22.02.15 15:52 0 601
На горищі столярної майстерні 37-річний житель одного з сіл Оратівського зберігав майже кілограм наркотичного зілля. Його чоловік продав любителям дурману.

Як розповів начальник Оратівського райвідділу міліції Руслан Благун, до міліції надійшла оперативна інформація про те, що 37-річний житель одного з сіл району розповсюджує наркотичні засоби.

Правопорушник, затриманий під час продажу майже 200 г канабісу, зізнався, що у такий спосіб заробляє на життя та розповів, де зберігає наркотичне зілля – на горищі столярної майстерні. Там правоохоронці вилучили майже кілограм подрібненого сухого наркотичного засобу, яке направили на експертизу в НДЕКЦ.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових рішень. В діях любителя дурману вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ