Гель для відбілення зубів від Мірадент в приватній стоматологічній практиці

Гель для відбілення зубів від Мірадент в приватній стоматологічній практиці

23.02.15 17:30 0 1208
Привіт. Мене звуть Анатолій Бордунов. Я працюю приватним стоматологом, мій кабінет знаходиться  прямо в моєму будинку на першому поверсі. Стоматологічною практикою  займаюся  вже більше десяти років. За таку кількість часу встиг попрацювати з різними фірмами з виробництва та постачання стоматологічних матеріалів. Три  роки тому випадково натрапив на сайт «ММЛАБ». "ММЛАБ-ПЛЮС" - це торгова компанія на базі центру стоматологічної імплантації та протезування. Переглянувши їх продукти вирішив замовити гель для відбілення зубів від компанії «Мірадент».

Результат від гелю для відбілення мене позитивно приголомшив! Справа в тому, що гель для відбілення зубів, який я замовив, інноваційний у своєму роді. Головна інновація, використана при виробництві цього індивідуального засобу для  відбілювання зубів - гель на технології Ardox-X®. В основі гелю лежить запатентована формула, що містить комплекс гідрокарбон оксобората, який відбілює зуби процесом оксідаціі. Головна відмінність гелю для відбілення Docdont White Oxygen від систем відбілювання на основі пероксидів, полягає в тому, що даний продукт не виділяє вільні радикали під час процесу оксидації, при цьому не поступаючись іншим системам домашнього відбілювання в ефективності. Олівець може використовуватися як самостійний засіб домашнього відбілювання зубів, так і в якості підтримуючої терапії після процедур клінічного відбілювання або в комплексі з іншими системами домашнього відбілювання. Деякі мої клієнти навіть носили такий гель для відбілення з собою: він легкий і компактний  і відрізняється привабливим дизайном.

Даний гель для відбілення я рекомендував більшості своїм пацієнтів. Через відсутність у складі гелю для відбілення зубів перекису водню і пероксиду карбаміду, такий засіб можна використовувати практично кожному  пацієнту. Крім того, що він зручний в застосуванні, його можна використовувати для будь-яких пломб і штучних конструкцій (імплантанти, брекети, і.т.п.) Регулярне застосування гелю для відбілення від «Мірадент» значно зменшить кількість бактерій в порожнині рота. І найголовніше - перший виражений ефект помітний вже через 2 тижні після початку застосування!

Замовлення гелю для відбілення зубів в компанії «ММЛАБ» стало першим кроком до нашої співпраці. З цією компанією вже працюю досить давно, всі потрібні для роботи матеріали замовляю у них. Співвідношення ціна - якість просто чудове.

Так що, бережіть своє здоров'я і зуби. А якщо вже з'явилися проблеми, то вирішуйте їх професіональними  методами.

Автор: Анатолій Бордунов, м. Рівне, приватний стоматолог.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Модная женская одежда

КОМЕНТАРІ