Міліціонери з"ясовують обставини нічної бійки біля ужгородського ресторану

Міліціонери з"ясовують обставини нічної бійки біля ужгородського ресторану

24.02.15 10:14 0 727
Наразі правоохоронці встановили особи всіх учасників інциденту на вул.Волошина в Ужгороді, під час якого постраждало двоє військовослужбовців.

Близько першої години ночі в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про бійку біля одного з ресторанів на вул.Волошина в Ужгороді. На місце пригоди негайно прибув наряд патрульної служби. Було встановлено обставини інциденту.

Як з′ясувалося, в місцевому ресторані щось між собою не поділили дві компанії молодих чоловіків. З′ясовувати стосунки захмелілі відвідувачі розважального закладу вийшли на вул.Волошина. В результаті бійки із заявами до правоохоронців звернулося троє молодих жителів Ужгорода й Мукачева віком 22-24 роки, двоє з яких – військовослужбовці-контрактники. Заявники стверджують, що їх побила на вулиці компанія невідомих молодих чоловіків.

Потерпілі одержали різного ступеня тяжкості тілесні ушкодження: в одного - зламаний ніс, в іншого – закрита черепно-мозкова травма тощо.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація правопорушення – ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Особи учасників вуличної бійки міліція вже встановила. Тепер слідчі з′ясовують призвідників сутички. А покарання їм визначатиме суд.

З початку року в Ужгороді міліція зареєструвала 67 фактів завдання тілесних ушкоджень, з яких 64 відносяться до категорії легких.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДСНС України вкотре ...

КОМЕНТАРІ