Михайло Мочан: "Нерухомість поплічників режиму слід повернути у державну власність"

Михайло Мочан: "Нерухомість поплічників режиму слід повернути у державну власність"

24.02.15 09:13 0 844
20 лютого 2015 року свободівці Іршавської та Хустської організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода" здійснили спільний рейд до помешкань, власниками яких є відомі "регіонали" та комуністі.

Націоналісті Хустщини та Іршавчини навідались до територій, які є власністю Петра Симоненка, Дмитра Табачника, Віктора Медведчука та Миколи Білоконя. Охорона майже всюди переконувала, що ці будівлі їм не належать і мають інших власників. Це готелі та котеджі на тисячі квадратних метрів площі. Але схема, коли олігархи переписують житло на інших людей, із кола "сім'ї", нам відома. Метою акції стала спроба переконати власників цих шикарних маєтків взяти переселенців із Донбасу на тимчасове проживання або бійців АТО на реабілітацію після лікування.

Свободівцям вдалось поспілкуватись по телефону з власником дачі, як ми припускаємо, Петра Симоненка. "Чоловік розповів, що зараз перебуває у відрядженні, але після приїзду пообіцяв зустрітись із нами і обговорити питання тимчасового проживання переселенців. Проте, найімовірніше, це лише просто гарні слова. У другій половині дня відбулась запланована зустріч із головою Закарпатської облдержадміністрації Вікторем Губалем та головою облради Володимиром Чубіркою. Темою розмови стала легітимність власників будівель у селі Шаяни.

Метою нашої акції було привернути увагу суспільства, відзняти фото матеріяли, донесті до людей інформацію про ці будинки. Зведені вони за гроші, що роками розкрадались із нашого б'юджету. Саме через таких персон та антидержавницької політики ми маємо зараз катастрофічну діру у б'юджеті країни. Нерухомість поплічників режиму повинна бути повернута у держвласність", – зазначив керівник Іршавської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Мочан.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Чемпіонат міста Луцька ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ