На Вінничині у Бершаді міліціонери затримали чоловіка,який побив односельця

На Вінничині у Бершаді міліціонери затримали чоловіка,який побив односельця

24.02.15 13:14 0 730
Застілля в одному з сіл Бершадського району закінчилось сваркою та бійкою між гостем та господарем. Тепер господар – в реанімації, а гість – під слідством.

На телефон «102» з Бершадської районної лікарні надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 74-річного мешканця села Чернятка з закритою черепно-мозковою травмою, множинними переломами нижньої щелепи та переломами ребер. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як з'ясувалось, чоловік отримав тілесні ушкодження від свого 51-річного односельця.

Розпиття спиртних напоїв закінчилося трагічно для господаря будинку. Між ним та його товаришем по чарці, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, виникла бійка. В результаті, закривавленого потерпілого, який перебував без свідомості, виявила сусідка. Жінка викликала швидку допомогу та міліцію.

Правоохронці оперативно затримали підозрюваного, який виправдовувався тим, що ударами намагався привести до тями свого товариша. Тепер обставини злочину з'ясовуватиме слідство.

За словами начальника Бершадського райвідділу міліції Олега Революка, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ