Скористатися таємно "орендованим" ваговозом жителю Житомирщини завадила міліція

Скористатися таємно "орендованим" ваговозом жителю Житомирщини завадила міліція

24.02.15 08:13 0 642
У м.Новограді-Волинському міліціонери оперативно затримали 49-річного чоловіка, який викрав з приватного господарства габаритний автомобільний причіп. Триває досудове розслідування.

Днями до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 40-річний житель райцентру. Чоловік повідомив про те, що з території його приватного господарства викрадено причіп до великогабаритної вантажівки. Сума збитку склала понад 8500 гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці розпочали комплекс заходів, направлених на встановлення місця перебування викраденого причепу та особи, яка вчинила злочин.

– Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та розпочато кримінальне провадження, - повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка.

Правоохоронці встановили, що до викрадення великогабаритного ваговозу причетний 49-річний звягельчанин, який зізнався у вчиненні злочину. За його словами, він «орендував» причіп, щоправда, забувши попередити про це господарів, які на той момент були відсутні. Того ж таки дня викрадене було виявлено міліціонерами на одній з автостоянок райцентру. Доки недолугий «орендатор» відпочивав удома, автопричіп уже оглядали працівники міліції.

Відповідно до чинного кримінального законодавства, за таємне викрадення чужого майна чоловікові може загрожувати штраф, залучення до громадських або виправних робіт, піврічний арешт або позбавлення волі строком до 3 років.

Інна Вовченко,

Новоград-Волинський МВ

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінниччина готується до ...

КОМЕНТАРІ