Рівненщина: рятувальники зустріли та доставили до місця проживання родину із Донецької області

Рівненщина: рятувальники зустріли та доставили до місця проживання родину із Донецької області

24.02.15 08:36 0 671
На Рівненщину продовжують прибувати сім’ї з районів проведення АТО. Так, 22 лютого співробітники Головного управління ДСНС України у Рівненській області зустріли на залізничному вокзалі міста Рівне подружжя з міста Краматорськ Донецької області, які залишили свій будинок і приїхали до Рівненщини в пошуках більш сприятливих умов для життя.

Рятувальники допомогли чоловіку з дружиною зійти з потяга та піднесли їхні особисті речі до кімнати відпочинку на залізничному вокзалі. З громадянами поспілкувалися психологи Служби порятунку та надали їм необхідну моральну допомогу. Зранку рятувальники доправили та розмістили родину в тимчасове житло для подальшого проживання.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області нагадує, що обласний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції, продовжує приймати звернення від людей, які вирішили залишити райони проведення АТО. Телефони «гарячої» лінії «101», 0 800 500 078, 63-36-01.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Житомирщині затримано ...

КОМЕНТАРІ