У Рівненській області день станиці ПЛАСТ у Кузнецовську

У Рівненській області день станиці ПЛАСТ у Кузнецовську

24.02.15 09:30 0 804
Фахівці Кузнецовського міського центру зайнятості взяли участь у святі пластунів, що відбулося в приміщенні загальноосвітньої школи № 5 м.Кузнецовська

У традиційному дружньому колі зібралися Кузнецовські пластуни не лише для підбиття підсумків свого руху щабелями організації, а й для відзначення 17-ї річниці з дня реєстрації громадської організації міста «Станиця Кузнецовськ Пласту – Національної скаутської організації України».

Поздоровляли дітей давній друг станиці Степан Жданюк, спеціаліст відділу у справах сім'ї та молоді Олег Абрамович, начальник відділу активної підтримки Кузнецовського міського центру зайнятості Руслана Ярощук. Були вітання від рівненських пластунів.

Представник центру зайнятості ознайомила присутніх з послугами служби зайнятості, актуальними на ринку праці професіями. Руслана Ярощук презентувала Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ. Вона розповіла про умови навчання, потужну матеріально-технічну базу закладу, преваги професій, за якими пропонується навчання.

«Кожна людина талановита, проте важливо правильно обрати вид професійної діяльності, який допоможе розкрити цей талант. Тож фахівці центру зайнятості за допомогою АС «Оптант Плюс» допоможуть вам визначити коло власних інтересів, здібностей за допомогою тестування та співставити їх із реаліями і перспективами місцевого ринку праці”, – наголосила в своєму виступі Руслана Ярощук.

Наймолодші пластуни Віталік Згурський та Дарина Ярощук підтвердили право називатися пластунами-новаками і отримали жовті новацькі хустини. Олександрі Сушко та Максиму Матюші пов'язали малинові юнацькі хустини, Юрію Яруті та Івану Босику було надано третє станичне відзначення, а Борис Бурак склав пластову Присягу.

Після офіційної частини пластуни показали учасникам свята міні-вистави про професії бармена, офіціанта, адміністратора, вчителя тощо (режисер – учениця 11 класу Емма Мурсалієва). Приємно було спостерігати, що діти для своїх творчих доробків обрали робітничі професії, які наразі користуються попитом в місті.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці зі Львівщини ...
Наступна новина: В Ужгороді ...

КОМЕНТАРІ