На Рівненщині затримали чоловіка,який,погрожуючи ножем,відібрав бабусині заощадження

На Рівненщині затримали чоловіка,який,погрожуючи ножем,відібрав бабусині заощадження

24.02.15 08:53 0 689
Правоохоронці затримали раніше судимого, який минулого тижня відібрав у 81-річної жительки села Городище Березнівського району всі заощадження, буханець хліба та настоянку із лікарських трав.

Близько сьомої години вечора незнайомець постукав до пенсіонерки у вікно та попросив відчинити двері. У відповідь чоловік отримав відмову. Аби потрапити в будинок, чоловік вибив поліном вікно. Він спочатку побив жінку, а потім з ножем в руках, пригрозивши що спалить будинок, забрав понад три сотні гривень, буханець хліба та лікарську настойку.

Бабусю зайшла провідати родичка, яка доглядала за нею. Коли старенька розповіла, що трапилося, жінка викликала міліцію.

- Оглянувши місце злочину та опитавши потерпілу і місцевих жителів, працівники міліції одразу взялися за пошуки зловмисника, - розповів в.о начальника Березнівського РВ УМВС Микола Кондратюк. - За кілька годин підозрювану особу затримали. Ним виявився 45-річний Михайло, житель сусіднього села. Чоловік і раніше мав проблеми із законом, притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Він зізнався правоохоронцям, що, перебуваючи у нетверезому стані, хотів випити ще, втім грошей на алкоголь не вистачило.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Наразі нападнику повідомлено про підозру, він перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання міста Костопіль. За скоєний злочин йому загрожує позбавлення волі до 12 років.

Світлана Бойчура

Березнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ