На Хмельниччині переможці конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах пам’яті Миколи Тимохи

На Хмельниччині переможці конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах пам’яті Миколи Тимохи

24.02.15 10:28 0 694
Нещодавно в м.Києві відбувся Всеукраїнський конкурс виконавців на духових та ударних інструментах пам'яті Миколи Тимохи, де прийняли участь учні Хмельницької дитячої школи мистецтв. Це вихованці викладача Ожевана Василя Васильовича – Побережний Олександр, який здобув І місце, Толордава Владислав – ІІ місце, Гуменчук Дмитро – ІІ місце. У складі тріо трубачів ці учні здобули ІІІ місце. Ожеван Василь Васильович був нагороджений грамотою за високий професійний рівень підготовки учнів.

Ще один інструментальний ансамбль у складі: Дмитра Крисюка (фортепіано) викладача Чорненької Світлани Іванівни, Франчук Анни (блокфлейта) викладача Карпюк Наталії Ярославівни та Медведчука Андрія (гітара), викладача Рікановської Олесі Юріївни здобули І місце у категорії «ансамбль».

Особливо приємно та радісно нам вітати переможців, адже серед 115 талановитих дітей саме учні Хмельницької дитячої школи мистецтв отримали такі високі здобутки. Наша країна завжди рясніла талантами і пишалася кращими традиціями музичного виконавства. Тому планка конкурсу була надзвичайно високою для всіх учасників: і для молодих артистів, і для їхніх викладачів.

Усі учасники цього мистецького марафону за три дні перебування на конкурсі мали можливість відчути величезне задоволення від спілкування одне з одним: з товаришами, з колегами-однодумцями, з мудрими наставниками, з юними обдаруваннями, а також обмінятися досвідом роботи.

Сподіваємось, що цей конкурс стане ще однією сходинкою довгого, яскравого, творчого шляху до мистецьких висот.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: розпочато ...

КОМЕНТАРІ