Луцькі «спрощенці» в січні сплатили до бюджету понад чотири мільйони гривень

Луцькі «спрощенці» в січні сплатили до бюджету понад чотири мільйони гривень

24.02.15 11:13 0 654
Платники єдиного податку – юридичні особи та приватні підприємці міста Луцька та Луцького району у січні 2015 року сплатили до бюджету 4,3 мільйони гривень, що на 300 тисяч гривень більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року,- повідомляє начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Ігор Невар.

Переважна більшість суми сплачена підприємцями – фізичними особами – 3,4 мільйони гривень. Юридичні особи спрямували до бюджету – 0,9 мільйона гривень.

«За статистикою інспекції, у січні поточного року 7665 фізичних осіб – підприємців обрали спрощену систему оподаткування. Найбільш популярною серед платників залишається друга група спрощеного оподаткування, на якій перебуває 4131 особа, 2029 спрощенців вважають привабливою для себе третю групу та першу групу спрощеної системи обрали – 1505 підприємців», - зазначив Ігор Валентинович.

Посадовець звертає увагу платників податків на необхідності проведення своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже за несплату авансових внесків з єдиного податку протягом двох послідовних кварталів свідоцтво платника податку може бути анульоване за відповідним рішенням органу ДФС.

Нагадаємо, що Законом України від 28 грудня 2014 року № 71-VІІІ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи)” зменшено з 6 до 4 кількість груп платників єдиного податку.

Cектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів: на Сколівщині ...

КОМЕНТАРІ