Луцьк: «Схід і Захід разом!» у Волновасі

Луцьк: «Схід і Захід разом!» у Волновасі

24.02.15 08:56 0 708
22 лютого на центральній площі м. Волноваха Донецької області за ініціативи благодійної організації «Я – Волноваха», органів виконавчої влади та місцевого самоврядування відбулася акція «Схід і Захід разом!».

Учасники, а це переважно молодь — закликали до миру та порозуміння між Сходом і Заходом, адже акція була спрямована на реалізацію ідеї щодо налагодження зв'язків між Волновахою та Луцьком.

Відбулася й виставка дитячих робіт, що розповідали про рідне місто, кращі з яких будуть передані в якості подарунків представникам громади Луцька. Діти підготували листи та плакати, що адресовані лучанам.

Після виступу Волноваського міського голови Сергія Демченка до волновасців звернувся Луцький міський голова Микола Романюк. Його аудіозвернення було надіслано у Волноваху електронним зв'язком. Під час виконання пісні про Луцьк відбувся флеш-моб «Ланцюг Єдності» (учасники протягнули через площу жовто-блакитну стрічку, підняли догори Державні прапори).

Вранці 23 лютого делегація з м. Волноваха на чолі з міським головою Сергієм Демченком вирушила у м. Луцьк, де буде урочисто підписано Меморандум про співпрацю між двома містами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Київ побачив «Цукрову ...

КОМЕНТАРІ