Чемпіонат міста Луцька серед школярів зі спортивного туризму в закритих приміщеннях

Чемпіонат міста Луцька серед школярів зі спортивного туризму в закритих приміщеннях

24.02.15 09:10 0 730
У неділю, в спортзалі Луцької ЗОШ І-ІІ ступеня № 11 - колегіум відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька серед школярів зі спортивного туризму в закритих приміщеннях.

Організаторами цьогорічних змагань були комітет по фізичній культурі та спорту, управління освіти та міський центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради, а присвячені вони були пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Метою змагань було: патріотичне виховання учнівської молоді, розвиток і популяризація спортивного туризму як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури і спорту, всебічний гармонійний розвиток особистості, сприяння формуванню здорового способу життя; підвищення спортивної майстерності, виявлення кращих спортсменів, а також обмін досвідом проведення змагань між тренерами з спортивного туризму.

На змагання прибуло близько ста учасників з Старовижівського, Луцького районів, а також учні з обласного центру.

На урочистому відкритті вітали юних спортсменів заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Андрій Мороз і директор міського центру туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Андрій Єрко.

Хвилиною мовчання учасники змагань пом'янули Героїв Небесної Сотні, які боролися і віддали своє життя за гідне майбутнє України.

Змагання проводилися окремо серед юнаків та дівчат 2003 р.н. і молодші, 2002-2001 р.н., 2000-1999 р.н. і 1998 р.н. та старші.

За підсумками проходження дистанції, у групі дванадцятирічних, де змагалося 38 спортсменів, переможцями стали: Анна Панасюк зі Старої Вижівки (тренер Оксана Яскульська) і Богдан Симус з Гіркої Полонки (Андрій Востріков).

Серед 27 чотирнадцятирічних спортсменів перемогли лучани - Дарина Писарчук (Василь Войтович) і Владислав Шарун (Тарас Мельник).

У групі шістнадцятирічних серед 21 учасника також не було рівних лучанам - Юлії Колесниковій (Вікторія Мелимука) та Антону Шевчуку (Андрій Єрко, Олег Черчик).

У групі найстарших і найдосвідченіших, яка була представлена лише 9 спортсменами, перемогу знову святкували лучани - Анна Климчук (Василь Войтович) і Дмитро Тимощук (Ярослав Волинець).

По закінченні змагань переможці та призери у всіх вікових категоріях були нагороджені дипломами, грамотами та медалями від організаторів.

Управління освіти Луцької міської ради (724 800, 728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Михайло Мочан: ...

КОМЕНТАРІ