В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

24.02.15 08:39 0 802
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, заступники міського голови Тарас Яковлев та Лариса Соколовська, секретар міської ради Сергій Григоренко. Нарада розпочалася хвилиною мовчання, в знак вшанування загиблих волинянин в АТО та під час мирного маршу у місті Харкові.

Приділили увагу під час оперативної наради питанню проведенню мобілізації в області. Тимчасовий виконувач обов'язків військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик розповів, що 20 лютого завершився перший етап мобілізації військовозобов'язаних та техніки. На жаль, не вдалося у повному обсязі виконати всі завдання. За його словами, нині розпочався другий етап. Під час нього необхідно мобілізувати до війська 800 осіб. Проте, необхідно буде додатково залучити 200 осіб, яких не встигли мобілізувати під час першого етапу.

Володимир Гунчик наголосив на важливості забезпечення обороноздатності країни. Нині, за його словами, ми всі разом маємо докласти максимум зусиль, аби наша армія була забезпечена усім необхідним.

В ході наради заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук поінформував щодо стану розвитку підприємства “Волиньторф”. За його словами, це підприємство нині стабільно працює. Проте, для його розвитку необхідно зробити ряд кроків. Він наголосив, що нині є певні проблеми з відведенням земельних ділянок для розробки нових родовищ. Для цього необхідно внести зміни до чинного законодавства. Сергій Кошарук повідомив, що напрацьовано ряд змін до чинних нормативно-правових актів, які регулюють ситуацію у сфері торфовидобування та його переробки.

Розглянули під час наради й питання ремонту автомобільних шляхів. Про плани на цей рік розповів начальник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак.

Обговорили під час наради й інші важливі питання життєдіяльності області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ