Волинські свободівці привезли до Луцька поранених під Дебальцевим бійців

Волинські свободівці привезли до Луцька поранених під Дебальцевим бійців

24.02.15 08:25 0 635
22 лютого 2015 року голова Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська свободівець Сергій Коба привіз до Луцького військового шпиталю двох поранених під Дебальцевим бійців 128-ї гірсько-піхотної бригади.

Поранені воїни Роман Попіль та Іван Войтюк – бійці-контрактники з Володимир-Волинського району. Виходячи з-під Дебальцевого серед останніх, вони наштовхнулися на ворожий блокпост, який довелося брати з боєм. Унаслідок нічного бою у Романа Попіля кульове поранення грудної клітки (куля пройшла близько від серця), у Івана Войтюка – осколкове поранення правої гомілки. Після надання їм першої медичної допомоги бійці потрапили до Харківського військового госпіталю.

Сергій Коба зумів домовитися про переведення бійців до Луцького військового шпиталю, поїхав за ними до Харкова, забезпечив транспортування бійців. 22 лютого вони вже прибули на Волинь. Разом із рідними та близькими о четвертій годині ночі героїв зустрів на волинській землі перший заступник голови Волинської обласної ради свободівець Олександр Пирожик. Свободівці допомогли пораненим дістатися шпиталю й розміститись у палатах.

Волинські свободівці висловлюють подяку головному лікарю Луцького військового шпиталю Олександру Хоменку за сприяння в оперативному переведенні бійців до Луцька.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ