На Тернопіллі представники відділу зв’язку,дорожнього господарства та транспортної інфраструктури ОДА оглянули стан доріг Зборівщини

На Тернопіллі представники відділу зв’язку,дорожнього господарства та транспортної інфраструктури ОДА оглянули стан доріг Зборівщини

24.02.15 13:35 0 764
У рамках робочої поїздки у Зборівський район 19 лютого заступник начальника управління - начальник відділу зв'язку, дорожнього господарства та транспортної інфраструктури Тернопільської облдержадміністрації Микола Павловський і головні спеціалісти цього ж відділу Володимир Корінь та Степан Цюкало ознайомились зі станом справ, проблемними питаннями в роботі поштових відділень села Озерна, міста Зборів, а також філії «Укртелеком» Зборова.

Також представники відділу зв'язку, дорожнього господарства та транспортної інфраструктури оглянули стан окремих ділянок автомобільних доріг Н-02 Львів-Тернопіль , Т2013 Зборів – Залізці – Почаїв та Р-39 Броди – Підкамінь – Залізці – Тернопіль.

«У рамках зустрічі з головою Зборівської райдержадміністрації Ігорем Яворським обговорено низку питань, зокрема можливості вирішення питання з перевізниками району безоплатного проїзду листонош в межах району до віддалених населених пунктів; оповіщення населення району філією «Укртелеком» через проводове радіомовлення та інші можливі засоби інформування при надзвичайних ситуаціях, - зазначив начальник відділу зв'язку, дорожнього господарства та транспортної інфраструктури Микола Дмитрович Павловський. – Особливу увагу приділено стану автомобільних доріг та неефективного використання

у 2014 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам та залишку субвенції станом на 01.01.2014 року».

За словами Миколи Дмитровича, з головою Залозецької селищної ради Любомиром Фесиком розглянуто звернення щодо ремонту автомобільної дороги по вул. Міцкевича, оглянуто інші ділянки автомобільних доріг, що проходять через смт. Залізці і вражені ямковістю.

За результатами робочого візиту департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації направлено листи ТД УДППЗ «Укрпошта», Службі автомобільних доріг області щодо вжиття заходів для вирішення вищезазначених питань.

Довідково: Сприятливі погодні умови дозволили дорожникам області провести аварійний ямковий ремонт 3900м2 доріг. Насамперед роботи проводилися на автошляхах державного значення. Це дозволило зняти деяку напругу на найбільших маршрутах державного значення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ