В Тернопільській ОДА готуються до проведення другої черги четвертої хвилі мобілізації

В Тернопільській ОДА готуються до проведення другої черги четвертої хвилі мобілізації

24.02.15 12:51 0 738
Про підготовку до проведення другої черги четвертої хвилі мобілізації у Тернопільській області йшлось під час наради, яку 23 лютого провів виконувач обов'язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

Участь у нараді взяли представники силових структур, правоохоронних органів, керівники відповідних структурних підрозділів ТОДА.

Як повідомив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Володимир Катинський, мобілізаційний план першої черги четвертої хвилі на Тернопільщині виконали на 60%. Друга черга починається з 1 березня 2015 року.

«Ми будемо посилено впроваджувати додаткові мобілізаційні заходи,- зазначив Іван Крисак. – Зокрема, слідкуватимемо за рівномірним розподілом виконання плану на місцях, а також контролюватимемо проведення медичних оглядів військово-лікарськими комісіями».

Відтак, Іван Крисак дав доручення виконувачу обов'язків заступника голови Івану Бабійчуку закріпити працівників державних адміністрацій за міськими, сільськими та селищними радами з метою контролю проведення мобілізаційної роботи, а також уточнення мобілізаційних планів. У департаменті охорони здоров'я ОДА повинні провести обов'язкову позапланову переатестацію голів військово-лікарських комісій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку вартість ...
Наступна новина: На блок-посту у м. ...

КОМЕНТАРІ