Кельменецькі правоохоронці вилучили у буковинки наркозілля

Кельменецькі правоохоронці вилучили у буковинки наркозілля

24.02.15 09:50 0 721
41-річна мешканка села Нелипівці зберігала пакетик із канабісом у своєму будинку.

У ході відпрацювання території району працівники Кельменецького райвідділу міліції отримали інформацію від мешканців села Нелипівці про те, що їх односельчанка може зберігати наркотичні засоби у себе вдома. Співробітники міліції одразу почали займатися перевіркою отриманої інформації. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалось задокументувати злочинну діяльність зловмисниці та вилучити з її помешкання паперовий згорток із сумішшю, схожою на канабіс вагою 30 грам.

Відомо, що зловмисниця раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Вилучене міліціонери направили у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

В Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку турнір ...

КОМЕНТАРІ