В області відзначатиметься 55 річниця бою вояків Української Повстанської Армії під хутором Лози Бережанського району

В області відзначатиметься 55 річниця бою вояків Української Повстанської Армії під хутором Лози Бережанського району

24.02.15 11:47 0 717
Голова обласної ради Василь Хомінець підписав розпорядження про створення відповідного оргкомітету. У документі йдеться «З метою організаційного забезпечення відзначення в Тернопільській області 55 річниці бою вояків Української Повстанської Армії під хутором Лози Бережанського району відповідно до рішення Тернопільської обласної ради від 20 листопада 2014 року №1824 «Про проголошення 2015 року в Тернопільській області Роком повстанської звитяги на честь 55 річниці бою вояків Української Повстанської Армії під хутором Лози Бережанського району»:

1. Утворити організаційний комітет з відзначення в Тернопільській області 55 річниці бою вояків Української Повстанської Армії під хутором Лози Бережанського району в складі згідно з додатком.

2. Вказаному організаційному комітету до 27 лютого 2015 року розробити план заходів з відзначення в Тернопільській області 55 річниці бою вояків Української Повстанської Армії під хутором Лози Бережанського району, приурочивши план заходів до Дня Героїв - свята величі духу українських вояків- борців за волю України, та подати на затвердження голові Тернопільської обласної ради».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ