Представник Президентської партії на Рівненщині може очолити інвестиційний напрямок обласного центру

Представник Президентської партії на Рівненщині може очолити інвестиційний напрямок обласного центру

24.02.15 12:33 0 918
Новим заступником міського голови Рівного з питань діяльності виконавчих органів міської ради може стати депутат Рівнеради, представник політичної партії “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “Солідарність” Руслан Шевчук. На новій посаді він відповідатиме за сферу містобудування та архітектури, міжнародних зв'язків, стратегічного розвитку та інвестицій.

Остаточне рішення щодо призначення Руслана Шевчука приймуть депутати на найближчій сесії Рівнеради, яка має відбутися 26 лютого цього року.

За словами Руслана Шевчука, основними пріоритетними напрямками його роботи на новій посаді стануть залучення інвестицій в економіку міста; боротьба з незаконними МАФами через створення комунальних тимчасових споруд, які місто здаватиме в оренду підприємцям та отримуватиме від цього чималий дохід.

«Ми усвідомлюємо, що отримати таку посаду - це велика відповідальність, тим більше у нелегкий для країни та місцевого самоврядування час, - прокоментував можливе кадрове рішення Рівнеради голова Рівненської обласної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Сергій Штурхецький. - Однак ми розуміємо і надзвичайну важливість залучення інвестицій для обласного центру, а тому, рекомендуючи свого однопартійця на дану посаду, ми впевнені в ділових та професійних якостях Руслана Шевчука. Зрештою, представникам нашої партії не вперше брати на себе відповідальність».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тернопільські УБОЗівці ...
Наступна новина: На Луцькому підприємстві ...

КОМЕНТАРІ