Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: впродовж доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

25.02.15 10:50 0 636
У селі Шипинці Кіцманського району виникла пожежа в житловому будинку. На місце виклику одразу було направлено вогнеборців пожежно-рятувальної частини міста Кіцмань та місцеву пожежну команду села Лужани. Першочерговим завданням рятувальників було недопущення подальшого розповсюдження вогню на поряд розташовані будівлі. Рятувальниками оперативно ліквідовано пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. Полум’ям знищено побутову техніку та речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС від знищення вдалося врятувати житловий будинок. Причина пожежі та збитки встановлюються фахівцями Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Ще одна пожежа сталася в літній кухні у селі Боянівка Новоселицького району. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Загорання трапилося на горищі. Коли сусіди помітили пожежу, вогнем було охоплене все горище будівлі. За місцем виклику прибули державна пожежно-рятувальна частина міста Новоселиця та місцеві пожежні команди сіл Боянівка та Магала. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, а в подальшому ліквідували її. Вогнем пошкоджено покрівлю кухні, перекриття, речі домашнього вжитку.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 3 пожежі, на яких зберегли від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ