На Вінничині міліціонери припинили діяльність двох гральних закладів

На Вінничині міліціонери припинили діяльність двох гральних закладів

25.02.15 11:35 0 616
Одразу два азартних заклади, які діяли на території міста, закрили співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Вінниччини.

За словами начальника УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Станіслава Маклакова, в ході проведення профілактичних заходів оперативники управління боротьби з економічною злочинністю встановили, що на території міста діють два діє гральних клуба, у яких гравці можуть випробувати вдачу. Один з них був розташований в торгівельно-розважальному центрі, а інший – в окремому приміщенні, неподалік житлових будинків.

Під час санкціонованих обшуків закладів правоохоронці задокументували їх незаконну діяльність та вилучили 12 системних блоків, 11 моніторів, відеореєстратор, Wi-Fi роутер та інше гральне обладнання, за допомогою якого надавались азартні послуги.

Наразі правоохоронці встановлюють організаторів та власників азартного бізнесу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

СЗГ УМВС України

Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині міліціонери ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ