На Вінничині міліція затримала двох чоловіків,які знімали акумулятори з автомобілів

На Вінничині міліція затримала двох чоловіків,які знімали акумулятори з автомобілів

25.02.15 11:55 0 616
Працівники патрульної служби зупинили двох чоловіків, які підозріло себе поводили. При перевірці виявилось, чоловіки причетні до декількох крадіжок.

Вночі під час несення служби увагу патрульних привернули двоє підозрілих чоловіків, тож міліціонери вирішили перевірити в них документи. При особистому огляді правоохоронці виявили в них викрутку та інші інструменти, призначення яких молодики не змогли пояснити.

Невдовзі працівники карного розшуку міської міліції встановили, що затримані причетні до двох крадіжок акумуляторів з автомобілів, залишених їх власниками без нагляду у дворі будинків.

Затримані, 19-річний житель Калинівського району та 23-річний мешканець Іллінецького району, зізналися в тому, що за допомогою інструментів знімали акумулятори з автомобілів для подальшої їх реалізації, аби підзаробити.

Наразі за двома фактами крадіжок слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.1 ст. 185 КК України(крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років позбавлення волі. Триває слідство.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ