В Житомирській області рятувальники запобігли знищенню житлового будинку

В Житомирській області рятувальники запобігли знищенню житлового будинку

25.02.15 12:57 0 608
23 лютого о 13:08 на пункт зв’язку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Брусилів надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що розташований на одній із вулиць районного центру.

Прибулі на місце події рятувальники встановили, що осередок займання знаходиться в середині будинку. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, вже о 13:24 пожежу було локалізовано. О 14:00 – остаточно ліквідовано. Проте полум’я встигло знищити домашнє майно в кімнаті.

На щастя, ніхто не постраждав. Господарка – 89-річна пенсіонерка, відчувши запах диму, негайно вийшла на двір і почала кликати на допомогу. Випадкові перехожі зателефонували до служби порятунку «101».

За попередньою версією пожежа сталась внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням. Грубка, що знаходилась в житловій кімнаті, була вся потріскана. Впритул до неї стояло ліжко, з якого і почалось загорання. Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина події, сума збитків та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: 39 літрів ...
Наступна новина: На Львівщині 200-річчя ...

КОМЕНТАРІ